Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Modificări pentru pensionari, în februarie. Se schimbă data la care vine poștașul cu banii
Data la care pensiile vor ajunge în conturile pensionarilor în februarie este diferită, totul în funcție de alegerea făcută de seniori.

Seniorii care au ales cardul bancar trebuie să știe că banii le vor fi virați în cont în data de 12, cel târziu pe 13.


Data este diferită pentru pensionarii care au ales să primească veniturile prin poștă: data poate varia între 1 și 15 februarie (bine de știut: dacă nu sunteți acasă când vine poștașul nu trebuie să vă îngrijoreze. Pensiile, împreună cu talonul, pot fi ridicate de la ghișeele poștale. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă prezentați la oficiul poștal în termen de două zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii).Trebuie menționat că pensiile au fost majorate la începutul anului 2024, potrivit unui proiect de lege. Veniturile pensionarilor s-au majorat cu 13,8%, iar banii urmează să ajungă în curând în buzunarele românilor. De asemenea, pensionarii o să primească mai mulți bani în februarie, mulți dintre ei fiind beneficiari de voucherele pentru alimente.

În total în România există aproximativ 5 milioane de pensionari.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *