Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Prăjitură cremoasă și delicioasă, pe bază de iaurt
Rețeta provine din bucătăria tradițională românească și se poate realiza într-un mod extrem de simplu și rapid.

Doar patru ingrediente și 30 de minute la cuptor sunt necesare pentru a pregăti aceasta prăjitură delicioasă de iaurt.


INGREDIENTE

Pentru a pregăti această prăjitură cu iaurt, ai nevoie de doar patru ingrediente:

iaurt,
ouă,
amidon de porumb
zahăr.Ceea ce face această rețetă atât de specială este faptul că nu sunt necesare alte ingrediente sau arome adiționale.

Prăjitura este savuroasă și aromată, datorită iaurtului, iar textura sa este ușoară și aerată, datorită ouălor și amidonului de porumb.

MOD DE PREPARARE

Pentru a realiza acest desert delicios cu iaurt, ai nevoie doar de patru ingrediente esențiale: iaurt, ouă, amidon de porumb și zahăr. Ce conferă unicitate acestei rețete este faptul că nu sunt necesare alte adaosuri sau arome.

Prăjitura atrage prin savoarea și aroma sa distinctă, provenind în special de la iaurt, în timp ce textura ușoară și aerată se datorează ouălor și amidonului de porumb.Pasul inițial constă în amestecarea iaurtului cu ouăle, baterea acestui amestec până la obținerea unei consistențe omogene. Ulterior, se adaugă amidonul de porumb și se amestecă bine până când aluatul devine fără cocoloașe.

Acoperă o tavă cu hârtie de copt și toarnă aluatul în ea. Cuptorul preîncălzit la 170 de grade va găzdui prăjitura pentru 30 de minute.

Cum să prezinti prăjitura cu iaurt:

După finalizarea preparatului, există diverse moduri creative de servire. O opțiune populară este asocierea cu smântână și înghețată pentru a accentua gustul dulce și cremos.
Poți de asemenea decora prăjitura cu fructe proaspete sau glazură de ciocolată pentru un aspect atrăgător.

Pentru o surpriză plăcută pentru invitații tăi, poți încerca să pregătești prăjitura în forme de brioșe sau muffin-uri. Acestea se coc mai rapid și pot fi decorate cu diferite topping-uri, cum ar fi fulgi de ciocolată sau zahăr pudră.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *