Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Soluția simplă pentru o recoltă bogată de castraveți și roșii: apă, drojdie și zahăr
În loc să folosiți insecticide, erbicide sau fungicide, această soluție cu apă, drojdie și zahăr, poate fi folosită pentru a vă proteja grădina într-un mod mai sigur.Impactul pozitiv al drojdiei și al produselor lor metabolice asupra plantelor și solului se exprimă în întregul complex de vitamine, proteine, aminoacizi, fier și alte elemente produse de bacterii, în urma cărora:

Plantele devin mai puternice și mai rezistente;


Crește imunitatea culturilor;
Viteza de formare a rădăcinilor se accelerează;

Crește rata de recrutare în masă vegetativă în plante.
După aplicarea soluției cu drojdie în sol, crește volumul bacteriilor benefice, care descompun activ materia organică prezentă în acesta.

Este indicat ca soluția de drojdie să se aplice la începutul sezonului, când răsadurile sunt înrădăcinate și apar lăstari noi. Acest îngrășământ ajută mugurii să se adapteze rapid și să capete putere.Pentru a pregăti acest îngrășământ hrănitor și sănătos, puteți folosi atât pulbere uscată, cât și drojdie proaspătă, pe care o puteți achiziționa din orice magazin.Cumpărați o pungă de drojdie uscată de brutărie (100 gr.) și turnați-o într-o găleată cu apă caldă.

Pentru a hrăni bacteriile, adăugați 2-3 linguri de zahar și lăsați timp de două ore.Este important de știut că bacteriile de drojdie, în cursul vieții lor, iau mult potasiu din sol, ceea ce este important pentru culturile de castraveți și roșii.Pentru a preveni această deficiență, mulți grădinari adaugă puțin gunoi de grajd de pui sau cenușă de lemn.În cazul castraveților soluția se folosește atât în perioada de vegetație, când apar primele frunze, cât și în perioada de fructificare. Îngrășământul cu drojdie se aplică pe pământ, de 2 până la 5 ori pe sezon, cu o pauză între manipulări de 2 săptămâni.Castraveților le place foarte mult acest tip de „cocktail” de vitamine, minerale și proteine.

Soluția cu apă,drojdie și zahăr, în cazul roșiilor este folosit de două ori pe sezon.Lichidul nutritiv pentru această cultură servește un ajutor rapid pentru adaptarea, înrădăcinarea și întărirea plantelor.La o săptămână după plantarea răsadurilor pe loc permanent, udați solul cu această soluție minune.
Vă rugăm să rețineți că în timpul înfloririi, roșiile nu trebuie hrănite cu acest produs.Pansamentul cu drojdie servește ca un stimulator eficient de creștere pentru roșii: tufele capătă rapid putere, iar frunzele devin cărnoase.

Drojdia este un stimulator de creștere pentru plante, de aceea trebuie aplicată cel târziu la mijlocul verii.Soluția cu drojdie este contraindicată pentru ceapă, usturoi și cartofi.

Nu uitați că plantele au nevoie de o mulțime de elemente utile care nu sunt în nutriția drojdiei, așa că fertilizați solul cu complexe minerale.

Dacă nu doriți să folosiți soluții din comerț, folosiți coaja de ou zdrobită și cenușă pentru a completa rezervele de potasiu și calciu din sol.Soluția cu apă, drojdie și zahăr va fi ideală pentru o cultură bogată de castraveți și roșii.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *