Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Studiu. Mii de români practică postul intermitent de la avans până la lichidare
Dietele de tip intermittent fasting sunt mai populare decât credeați! Sute de mii de români recunosc că practică acest tip de post intermitent și mănâncă doar în ziua în care iau avansul și în ziua când le intră lichidarea pe card.

Foarte mulți sunt atât de ambițioși încât practică postul negru, fără vreo gustare, cu excepția sandvișurilor furate de la colegii de birou. Acesta este de altfel singurul motiv pentru care mulți au acceptat să revină la munca la birou după perioada de work from home.


Românii care practică acest tip de post intermitent spune că e dieta cea mai simplă și cea mai ușor de ținut, pentru că regula e atât de simplă: între avans și lichidare n-ai ce mânca.”După ce plătesc întreținerea, telefonul, internetul, curentul și ce mai am, mai achit din datorii, cobor frumos până la chioșc, îmi iau niște cartofi, două-trei banane și pe urmă stau ascuns în apartament, să nu mă găsească recuperatorii de credite”, recunoaște Marian, din zona Lujerului.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *