Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Adevărul tulburător despre cauza morții artistului Mile Povan!
Adevărul tulburător despre cauza morții artistului Mile Povan!

Artistul a plecat pe cealaltă lume la doar 31 de ani și a lăsat în urmă o durere imensă. Interpretul de muzică populară se pare că se confrunta cu o mare obsesie în ultima perioadă a vieții sale.

Cauza morții lui Mile Povan: pastilele pentru slăbit


Potrivit informațiilor obținute se pare că Mile Povan și-a dorit cu orice preț să slăbească și a apelat la o cură dură, luând mai multe pastile care, în final, i-au dăunat. Obsesia pe care folcloristul o avea este cunoscută de apropiați, tânărul dorind cu orice preț să scape de kilogramele în plus.

Se pare că ar fi vorba despre Ozempic, un medicament care a creat multe controverse în străinătate, dar și la noi, eliberat cu rețetă diabeticilor.

Cauza morții lui Mile Povan trage un serios semnal de alarmă în rândul celor care apelează la astfel de metode pentru a slăbi. Cu alte cuvinte, nu e de joacă!Pastilele de slăbit pot avea o serie de efecte neplăcut culminând cu decesul. Printre efectele secundare care vin la pachet cu medicamentele pentru slăbit se numără insomniile, anxietatea, palpitațiile, diareea sau iritabilitatea severă.

Chimicalele din astfel de pastile pot deregla complet metabolismul și duc, de multe ori, la dependență.

O femeie din Australia a murit de la Ozempic anul trecutMile Povan nu este singurul care, aparent, a murit din cauză că a vrut să slăbească folosindu-se de medicamente. La finalul anului trecut, o femeie din Australia, în vârstă de 56 de ani, a murit după ce a luat Ozempic, dorind să fie în formă pentru nuntea fiicei sale.

Cazul lui Trish Webster a produs dezbateri intense pe întreaga planetă anul trecut, după ce s-a aflat că femeia s-a stins din viață din cauza medicamentului menționat.
Ozempic este un medicament aprobat de US Food and Drug Administration, recomandat persoanele care suferă de diabet de tip 2. Din nefericire, produsul a ajuns să fie utilizat la scară largă de persoanele care vor să scape de grăsime.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *