Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce nume va avea Diana Șoșoacă după divorț
  Scandalul din familia controversatei senatoare Diana Șoșoacă atinge cote alarmante, iar ultimele declarații ale soțului ei, Silvestru Șoșoacă, promit să aducă și mai multe schimbări în peisajul politic și social.

  Ce a transmis soțul Dianei Șoșoacă
  După ce a fost dat afară din partidul SOS România, Silvestru Șoșoacă a făcut anunțul șocant că intenționează să divorțeze de Diana, lidera partidului extremist. Motivația sa principală pare a fi neînțelegerile din cadrul partidului, iar Silvestru Șoșoacă nu se sfiește să arunce vina asupra soției sale.


  „Mie îmi pare rău și cer scuze tuturor oamenilor din SOS România, care anul asta se pregăteau să ne voteze. Sunt de împărțit foarte multe lucruri (cu Diana Șoșoacă), aveam câteodată și zilnic certuri cu Diana. Știti că Diana nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni. Din păcate, lucrurile sunt cum sunt. Necazul cel mai mare este că Diana a facut jocurile PSD-ului. A acoperit scandalul comasării alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre”, a afirmat Silvestru Șoșoacă pentru RTV.

  Ce nume va avea Diana Șoșoacă după divorț  Cu privire la viitorul numelui de familie, politicianul a ținut să anunțe o schimbare semnificativă. „Eu am găsit-o Macovei. Va trece la Macovei, numele de fată”, a declarat el, sugerând că Diana Șoșoacă își va recăpăta numele de fată după divorț.

  Întrebat despre posibilitatea divorțului, Silvestru Șoșoacă a răspuns: „Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de consiliu în care toți au fost obligați nu doar să voteze împotriva mea, ci să mă elimine. Ea i-a prostit pe oamenii ăia, și-a bătut joc de ei. A fost o execuție mediatică pe televiziunile astea online. Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta. De atunci se crede zeiță și se poartă foarte urât. Aproape nimeni nu mai e în jurul ei.”  Despre relația lor, Silvestru Șoșoacă a recunoscut că soția sa nu a fost niciodată violentă fizic, ci doar verbal. „Nu și-ar fi permis, dar agresiuni verbale da”. Cei doi soți au trei copii împreună, iar viitorul lor rămâne incert. „Nu știu, nu m-am gândit. Scandalul nu vreau să treacă în plan personal. SOS în fața votanților, nu cred că vom mai avea așa mulți votanți dacă ne vom certa așa, ca chiorii”, a adăugat Silvestru Șoșoacă.

  Scandalul în familia Șoșoacă a izbucnit când senatoarea l-a suspendat pe Silvestru Șoșoacă din conducerea partidului SOS România. În replică, soțul ei a acuzat-o de decizii „ilegale” și de abuzuri împotriva membrilor și liderilor din partid. Ceea ce părea o divergență internă a crescut rapid într-un scandal public cu amenințări de divorț și schimbare de nume.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *