Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce sfaturi de viață are Teo Trandafir pentru fiica ei, Maia: ”Nu trebuie să faci nimic din ce vor ceilalți să faci”
  Teo Trandafir, vedeta Kanal D, a dezvăluit în exclusivitate pentru kanald.ro ce sfaturi are pentru fiica ei, Maia, care urmează să-și ia viața în piept.

  Teo Trandafir are o relație strânsă cu fiica ei, Maia, care a devenit un adult în toată firea și urmează să-și ia viața în piept.


  Nu de puține ori, moderatoarea emisiunii ”Teo Show” a dezvăluit că între ea și fiica ei există o conexiune incredibilă și că sunt suflete pereche. Acum că Maia a ajuns la vârsta majoratului și a devenit adult, vedeta Kanal D are și un sfat important pentru ea, căci în curând va merge la facultate, iar tânăra va dori să studieze în străinătate. Într-un interviu pentru kanald.ro, Teo Trandafir a dezvăluit ce sfaturi are pentru fiica ei.

  Teo Trandafir își dorește ca fiica ei să fie fericită
  Teo și Maia au o relație specială și de când sufletele lor s-au găsit unul pe celălalt, cele două sunt de nedespărțit, astfel, de-a lungul timpului, nu au permis nimănui să intervină în relația lor, care este una extrem de specială.  Totuși, inevitabilul este pe cale să se întâmple, iar vedeta Kanal D este pregătită pentru plecare fiicei sale din cuibul părintesc, căci Maia urmează să plece la studii.
  Așadar, Teo Trandafir are câteva sfaturi pentru fiica ei, pe care le-a dezvăluit în exclusivitate pentru kanald.ro.

  Vedeta Kanal D a declarat că sfatul ei pentru Maia a fost întotdeauna același, mai exact, a învățat-o că în viață nu trebuie să facă nimic din ce vor ceilalți să facă, cel mai important este să se facă fericită pe ea.  ”Sfatul meu pentru Maia a fost întotdeauna același: În viață asta nu trebuie să faci nimic din ce vor ceilalți să faci.

  Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să fii fericit tu!”, a declarat Teo Trandafir pentru kanald.ro.

  Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica ei, Maia
  Teo Trandafir este uimită de cât de repede a crescut fiica ei, își amintește, cu emoție în suflet, de momentele în care era doar un bebeluș și încerca să se adapteze la noul stil de viață, acela de mamă, iar astăzi, Maia este o adevărată domnișoară și urmează să-și ia viața în piept.

  ”Orice părinte întrebi pe lumea asta îți va da același răspuns; evident că nu știu când a trecut timpul.
  Parcă ieri învățam să o înfăș cu o eșarfă de mătase, pentru că avea, ca orice nou-născut, gesturi bruște și dădea din mânuțe, și se zgâria pe față, și se speria. Medicul mi-a spus să o înfăș ușor în ceva de mătase sau bumbac, astfel încât să își miște mânuțele, dar să nu îi ajungă la față. Asta îmi aduc aminte exact și este una dintre amintirile care și acum sunt vii.

  Îmi mai amintesc că, într-o seară, eram adâncită într-o lectură și lângă mine a apărut o tânără pe care nu am recunoscut-o, era Maia care proba o rochie și era așa de frumoasă de parcă nu aș fi văzut-o cu cinci minute mai devreme.”, a povestit Teo Trandafir, pentru Revista VIVA!.
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *