Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Scandal la Românii au talent, după ce Rebeca, fetița care i-a dat viață Mădălinei Manole, nu a primit Golden Buzz: „Dovadă clară de frustrare sau de rea intenție”
  Fanii emisiunii “Românii au talent” au fost profund dezamăgiți după ce momentul lui Rebeca Rizea nu a primit Golden Buzz.

  Rebeca Rizea, o fetiță în vârstă de 8 ani, a impresionat publicul în ediția din 8 martie a show-ului “Românii au talent” cu vocea ei. Plină de emoție și speranță, Rebeca a urcat pe scenă pregătită să interpreteze una dintre cele mai cunoscute melodii ale Mădălinei Manole, o artistă pe care o admiră profund.


  Deși nu își dorește să devină artistă, Rebeca își practică pasiunea pentru muzică cu drag și este iubită de cei din jur pentru timbrul său vocal, care este considerat identic cu al regretatei artiste.

  După prestația Rebecăi, fanii au exprimat o serie de reacții negative, fiind profund dezamăgiți că micuța nu a primit Golden Buzz.

  “Refuzul de a acorda Golden Buzz unui talent atât de remarcabil este o dovadă clară de frustrare sau de intenții rele. Am auzit deja absurde cum că ‘o imită pe Mădălina sau este forțată de părinți să cânte așa’”, a scris unul dintre telespectatori.  Chiar dacă nu a primit Golden Buzz, jurații au fost impresionați de prestația Rebecăi.

  “Andra a remarcat: ‘Doamne, ce muzică a lăsat Mădălina Manole’. Și Dragoș Bucur a adăugat: ‘Rebeca, ai o voce și un timbru… deosebite e puțin spus. Este atât de neașteptat să auzi de la o fetiță ca tine asta, să iasă o voce precum cea pe care am auzit-o, încât mie mi-a luat câteva secunde să îmi dau seama că e pe bune de la tine vocea aia, e un număr deosebit, care cred că a impresionat, după cum au reacționat oamenii. Bravo’”, au fost câteva dintre reacțiile juraților.

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *