Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doliu În Familia Deliei Matache! Mama Sa E Devastată: Sunt Dărâmată. Nu-Mi Arde De Nimic…
  După ce sora Deliei și-a lăsat soțul pentru alt bărbat, iar mama solistei s-a supărat foarte rău, o nouă tragedie s-a abătut peste familie. Gina Matache și-a pierdut o rudă dragă și a mărturisit că nimic nu îi merge bine.

  După tot scandalul cu fiica sa cea mică, Oana, care s-a separat de soțul pentru un alt bărbat, Gina Matache și-a pierdut o rudă dragă. Mama Deliei a mărturisit că nu îi merge bine nici pe plan personal, dar nici profesional.


  Gina Matache a suferit din cauza fiicei sale, Oana, care și-a părăsit soțul cu care are doi copii și a început o relație cu Radu Siffredi, un bărbat controversat, și nu vede deloc cu ochi buni legătura dintre ei.

  Mai mult, acesta este de părere că tânărul reprezintă o influență negativă pentru nepoții ei. „Exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici, spre binele copiilor”, scria Gina Matache pe o rețea de socializare.

  Mama Deliei este în doliu  După tot acest scandal, Gina Matache trece în prezent printr-un alt moment dificil. Ea este în doliu, după ce și-a înmormântat o rudă apropiată la care ținea foarte mult. În plus, mama Deliei a mărturisit că trece printr-o perioadă grea din toate punctele de vedere.

  „Sunt dărâmată. Nu-mi arde de nimic. Trec printr-o perioadă grea din toate punctele de vedere, și pe plan personal și profesional. Tocmai ce am înmormântat o rudă. Măcar sănătoasă să fiu, ar fi bine”, a declarat Gina Matache, pentru CANCAN.RO.

  Gina Matache are probleme de sănătate  Gina Matache s-a confruntat în ultima perioadă și cu probleme de sănătate din cauza coloanei și a fost nevoită să stea departe de scenă.

  Mama Deliei nu a mai avut concertele de altă dată, și nici veniturile rezultate din evenimentele la care participa. Însă cea care are grijă de ea și o susține financiar este fiica ei cea mare, Delia.

  Mama Deliei este dezamăgită și de faptul că nu-și mai poate vizita nepoții atât de mult pe cât și-ar dori din cauza scandalului cu Oana și a lucrurilor dure spuse despre actualul iubit al acesteia. Acum, micuții au bonă, iar fiica sa nu mai apelează prea des la ajutorul ei.

  „S-au cam rărit vizitele, pentru că ei deja au crescut, sunt la grădiniță, au bonă. Deci, cumva, nu mă mai implică pe mine”, a afirmat recent Gina Matache.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *