Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Actrița din Las Fierbinți care fascina în tinerețe cu frumusețea ei: „Am îmbătrânit urât fizic”
  Iată ce actriță din Las Fierbinți îi fascina în tinerețe cu frumusețea ei pe toți ceilalți din jurul ei. Cum arăta pe atunci, cu cine are asemănată și ce declarații a făcut în acest sens. Actrița din Las Fierbinți care fascina în tinerețe cu frumusețea ei: „Am îmbătrânit urât fizic” Despre Mirela Nicolau, soacra lui Celentano din Las Fierbinți, se spune că era de o frumusețe izbitoare acum mult timp. Tocmai de aceea, erau persoane care îi spuneau că seamănă cu Ornella Muti, o actriță italiană astăzi în vârstă de 68 de ani, mai în vârstă decât actrița din România cu doi ani.


  Totuși, există o diferență între cele două. „Eram identică Ornella Muti, toată lumea zicea că semăn cu ea. S-a speriat criticul Ecaterina Oproiu când am apărut cu soţul meu, regizorul Anghel Mora, la un film. M-a văzut, a exclamat de uimire şi a întrebat cine sunt. Soţia mea, a spus el. Eram leită Ornella, doar că n-aveam ochii albaştri”, a povestit Mirela Nicolau. Iar Mirela Nicolau simte că are un regret acum, când se privește în oglindă. „Sunt oameni care îmbătrânesc frumos şi unii care îmbătrânesc urât. Eu am îmbătrânit urât fizic.  Nu am făcut film cât am fost tânără şi frumoasă. Fac acum!”, a mai spus actriţa, potrivit Click. Mirela Nicolau a devenit cunoscută în special datorită serialului Las Fierbinți. „Sunt recunoscută pe stradă. Ştiţi ce m-a şocat? Am filmat în Belgia, am stat acolo 2 luni. Dacă aş fi fost în Italia şi Spania, aş fi înţeles că sunt mulţi români. Dar nu mi-am imaginat că sunt atâţia români care mă opreau pe stradă şi mă întrebau dacă sunt soacra lui Celentano”, a mai spus aceasta, conform sursei.

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *