Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Gabriela Cristea, FOC SI PARA dupa ce a fost criticata ca vinde cozonaci pe internet: „Sa-i spui unui om…Nu te mai saturi de…”
  Gabriela Cristea, celebra prezentatoare TV, a devenit subiectul unor discuții intense pe internet după ce și-a extins activitatea în lumea afacerilor, lansând propria linie de cozonaci.

  Recunoașterea și dragostea pe care le-a câștigat de-a lungul timpului în rândul românilor se datorează carierei sale impresionante în televiziune, pe care a construit-o cu determinare și sacrificiu de-a lungul anilor.


  Reușita sa notabilă în domeniul profesional a contribuit la formarea unei numeroase baze de fani, iar fiind activă pe platformele de socializare, a împărtășit atât momente fericite, cât și provocări din viața sa personală.

  Recent, Gabriela Cristea a intrat în lumea antreprenoriatului, lansându-și propria afacere cu cozonaci, ceea ce a atras și mai multă atenție asupra sa, inclusiv comentarii negative din partea unor utilizatori online.  Cu toate acestea, Gabriela Cristea privește viața ei ca pe una împlinită, având o carieră de succes, un soț iubitor și două fiice minunate. Succesele sale nu au venit ușor, ci au necesitat eforturi susținute din partea ei și a familiei sale.

  În fața criticilor primite pe internet, Gabriela Cristea a răspuns ferm, exprimându-și frustrarea față de faptul că este judecată pentru munca sa și pentru dorința sa de a-și asigura bunăstarea familiei. Ea a subliniat că situația financiară actuală nu s-a construit peste noapte, ci este rezultatul unor ani de muncă și dedicare constantă.  „Dragilor, am senzația că trăim într-o țară în care lucrurile sunt răsturnate. (…) Ce credeti? Nu de mine care muncesc ar trebui sa va luati, ci de cei care așteaptă să primească fără a contribui. Eu m-am născut într-o perioadă în care munca grea era singura cale de a câștiga un ban. (…)”, a transmis Gabriela Cristea într-o postare pe rețelele de socializare.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *