Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Costel Corduneanu, temutul lider al clanului Corduneanu, a murit pe masa de operație: „Vei rămâne în inimile noastre”




    Costel Corduneanu se afla internat de mai multe săptămâni într-un spital din Târgu Mureș, unde a suferit o intervenție chirurgicală la cord, potrivit informațiilor furnizate de Gândul.

    Fostul luptător s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani

    Costel Corduneanu, fost campion mondial la cadeți, a avut o carieră remarcabilă în lumea sportului. A participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice, obținând locul 9 la Barcelona în 1992 și locul 14 la Atlanta în 1996.


    În timpul competițiilor olimpice, a demonstrat un nivel înalt de performanță și determinare, cucerind poziții remarcabile în clasamentul mondial.

    În anul 1996, la Jocurile Olimpice desfășurate la Atlanta, Costel Corduneanu nu a fost singurul membru al familiei care a participat la evenimentul sportiv. Fratele său, Gheorghe Corduneanu, s-a alăturat competiției și a concurat la categoria de lupte libere, câștigând locul al șaptelea la categoria 48 kg.



    În luna martie a acestui an, Costel Corduneanu a trecut prin momente critice, fiind în pragul morții. Cu toate acestea, datorită eforturilor depuse de medici, viața sa a fost salvată printr-o intervenție chirurgicală complexă, potrivit Cancan.

    “Dumnezeu să te ierte, unchiule! Ai fost, eşti şi vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru”, a fost mesajul transmis de nepotul lui Costel Corduneanu, potrivit Fanatik.





    style="display:block"
    data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
    data-ad-slot="7006996634"
    data-ad-format="auto"
    data-full-width-responsive="true">

    Potrivit Fanatik, în ianuarie 2020, Costel Corduneanu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat de spionarea laptopului fostei sale soții. Se pare că acesta ar fi plătit un hacker pentru a monitoriza activitățile online ale femeii, în special pentru a vedea dacă aceasta era implicată în activități de videochat.

    Cu toate acestea, într-un alt moment surprinzător, el a fost eliberat din detenție în luna septembrie a aceluiași an.

    În anul 1992, gruparea Cordunenilor a început să se dezvolte, inițial fiind format din șapte dintre cei 11 frați din familia Corduneanu. Cu trecerea timpului, numărul membrilor acestei grupări a crescut, iar rețeaua lor s-a extins și în afara granițelor României, ajungând în țări precum Italia, Franța, Germania sau Polonia, notează sursa menționată anterior.
















    Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
    Tine-ti familia si prietenii informati!

    România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







    Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.




    \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *