Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un Tânăr Din Vâlcea A Găsit O Comoară Pe Care A Predat-O Autorităților, Dar Pentru Că Au Uitat Să Îl Recompenseze, Bărbatul Și-A Făcut Curaj

Dragi prieteni cu suflet mare,
Va rog sa ajutam aceasta fata cum putem fiecare! Orice ajutor este binevenit (chiar și o distribuire poate ajuta in acest caz). Orice bănuț ar fi binevenit.
Va mulțumesc anticipat celor ce vor contribui la distribuire sau donație
—————————-
Sunt tatăl unei fetițe speciale cu handicap grav. Facem terapii zilnice și costurile sunt enorme, facem între 75-90 terapii pe lună și costul unei terapii este de 120 Ron. Vă rog să mă ajutați 🙏 Daca doresti sa fii eroul acestui copil si sa o ajuti sa depaseasca acest moment greu, acceseaza linkul de mai jos pentru o donatie oricat de mica.


Link pentru Amira Anastasia aici sau accesand pagina de Facebook Distribuind linkul de Facebook sau un simplu like acestei pagini, putem ajuta sa ajunga la cat mai multe persoane acest caz si vor fi sanse mai mari pentru a putea gasi ajutor pentru micuta Anastasia.




    Un tânăr din Vâlcea a crezut că a dat lovitura vieții sale. A găsit o comoară de pe vremea otomanilor, a predat-o autorităților și și-a așteptat recompensa. Și încă așteaptă.

    O comoară îngropată la mică adâncime, într-o cutie metalică care ascunde 47.000 de monede din arginte, a fost găsită în pădurea din Golești, Vâlcea.


    În 2014, bărbatul care a făcut descoperirea a fost premiat. I s-au promis și bani drept recompensă,

    dar nici până în ziua de astăzi nu s-a ales cu nimic. „Era efectiv un sac de bani! Când le-am spus că e un tezaur de vreo 55 de kg nu m-au crezut.”

    Doi ani de zile au muncit muzeografii la tezaur. Cristiana a învăţat caligrafia otomano – turcă de la zero şi a aşezat fiecare
    monedă în parte într-un plicuţet din hârtie. Cristiana Tătaru, muzeograf: „A fost chiar o provocare. Am început să merg la cursuri la facultate de turco-osmană ca să descifrez tezaurul.”



    După atâta muncă, s-a concluzionat că descoperirea valora cam 90.000 de euro, iar cel care a găsit-o merită o recompensă, potrivit legii. Însă, anul trecut, ministrul Culturii a emis un ordin prin care li se interzice muzeelor să mai ofere recompense căutătorilor de comori.

    „Normal că sunt un pic dezamăgit, pentru că în momentul în care cetățeanul respectă legea, statul uită să-și respecte partea lui de obligație”, a declarat Iulian Enache, cel care a descoperit comoara.

    Iulian Enache și-a cerut recompensa în instanță. Judecătorii au decis că bărbatul trebuie să primească 32.500 de euro. Dar, decizia nu este încă definitivă.





















    Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
    Tine-ti familia si prietenii informati!

    România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







    Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.




    \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *