Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doliu In Medicina RomaneascaLumea medicală din țara noastră este în doliu după moartea cardiologului Rodica Mihalache, care a trecut la cele veșnice în noaptea de marți spre miercuri.

Vestea este cu atât mai tristă, cu cât reputatul medic urma ca în mai puțin de o săptămână, pe data de 17 decembrie, să împlinească vârsta de 74 de ani.
A murit Rodica Mihalache, un cunoscut medic cardiolog din Pitești
Anunțul a fost făcut chiar de colegii săi din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, unitate medicală căreia Rodica Mihalache și-a dedicat mare parte din viață. „Sincere condoleanţe familiei, la despărtirea de colega noastră, DR. MIHALACHE RODICA!


Dumnezeu s-o odihnească în pace!” a scris şeful secţiei, medicul Sorin Marinescu, pe contul său de Facebook, iar postarea sa a stârnit zeci de reacții din partea celor care au cunoscut-o și apreciat-o pentru profesionalismul de care a dat dovadă în întreaga sa activitate.„Dumnezeu să o odihnească în pace. Sufletul dânsei s-a dus la îngeri. O doamna doctor care punea pasiune în oameni și îi ajuta. Păcat că marile valori se duc. Am rămas șocat când am aflat ca a decedat.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *