Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Rahela Are 23 De Ani Şi L-A Dat Pe Spate Pe Chef ScărlătescuRahela Pîslaru este una dintre cele mai bune concurente din acest sezon de la Chefi la cuţite. Însă, mai mult decât atât, Rahela nu este doar talentată în bucătărie, ci este şi foarte frumoasă.

Tânăra de 23 de ani a decis să-şi încerce norocul anul acesta şi să participe la emisiunea Chefi la cuţite.
Blondina i-a convins imediat pe cei trei chefi că merită să meargă mai departe şi să primească şorţul. Ba chiar a fost la fel de bună şi în celelalte probe eliminatorii, astfel că, în final, a reuşit să se califice în echipa lui Florin Dumitrescu, însă în cele din urmă, chef Scărlătescu a luat-o în echipa lui, în urma unui schimb de concurenţi.


Acesta este foarte mândru de ea şi o susţine, la fel ca pe toţi ceilalţi elevi. Rahela s-a integrat rapid în familia Chefi la cuţite, iar din mâinile ei au ieşit adevărate bunătăţi.

Rahela i-a impresionat chiar şi pe oamenii din faţa televizoarelor prin dăruirea de care a dat dovadă, prin gingăşia, dar şi prin frumuseţea sa. Pentru că, nu-i aşa, dincolo de talentul gastronomic, trebuie să recunoaştem că Rahela este şi o tânără foarte frumoasă.Fără nicio îmbunătăţire, naturală şi plăcută, Rahela a început să fie admirată de fanii emisiunii atât prin prisma muncii din bucătărie, dar şi pentru felul în care arată.

De altfel, în galeria foto puteţi găsi mai multe imagini cu Rahela, în care puteţi observa că tânăra era la fel de frumoasă şi atunci când este în bucătărie, dar şi în afara ei.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *