Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

A văzut un om prăbușindu-se în fața ei și, deși era așteptată, a sunat după ambulanță și a stat cu străinul până la sosirea ajutoarelor. Când acesta a fost preluat de echipaj, brusc, a înțeles adevărul crunt, cine era de fapt bărbatul:Ieșise în oraș și urma să se vadă cu un grup de prieteni, când a văzut în fața ei prăbușindu-se un bărbat. S-a dus lângă el, a sunat după ambulanță și a stat cu el până la sosirea ajutoarelor.

Când bărbatul a ajuns pe mâna specialiștilor, femeia a înțeles cruntul adevăr. Bărbatul nu avea o casă a lui, iar toate lucrurile sale rămseseră în stradă. S-a apropiat de cruciorul său și a citit: „Numele meu este Douglas Dean Hall. Sunt veteran de război cu handicap, încerc să ajung în New York. Nu cer pomană, cer un semn de bunăvoință – orice ajută. Mulțumesc!”.
Dana Lee Calabrese nu a stat pe gânduri și a luat lucrurile bărbatului la ea acasă. „Pur și simplu nu puteam suporta ca acest om să piardă tot ce avea pe lume”.

Nu s-a oprit aici și i-a creat bărbatului o pagină de Facebook pentru a strânge fonduri în încercarea de a-l ajut să aungă la destinație.„L-am găsit, acum să-l ducem la New York! Probabil ar trebui să menționez că de câteva ori a fost în lacrimi în timpul conversației noastre din noaptea asta, o dată a și strigat din toate puterile că Dumnezeu e bun. Finalurile fericite chiar există!”, scrie fewunknownfacts.com.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *