Gabriela Cristea a recunoscut câți bani lua de la Kanal D! Suma este colosală:Gabriela Cristea a recunoscut recent ce salariu imens lua pe vremea când lucra la Kanal D. Prezentatoare nu a dezvăluit câți bani câștigă acum, însă a lăsat de înțeles că se descurcă bine financiar.

Gabriela Cristea a recunoscut ce salariu avea la Kanal D. Suma este colosală
Gabi Cristea a fost recent invitată la emisiunea ”Mădălin Ionescu Show” ,
unde a vorbit și despre salariul său de la Kanal D. Acesta a fost multă vreme un subiect extrem de controversat, însă acum îndrăgita prezentatoare tv a deci să recunoască totul. Suma este cu mult peste cât v-ați putea imagina.

”Mădălin Ionescu – Este adevărat că ai fost plătită cu 20.000 de euro pe lună la Kanal D mult timp?”Gabriela Cristea – Dar știe lumea, a răspuns Gabriela. Da, este adevărat. Deja nu mai am de ce să mă ascund, pentru că nu am făcut eu public asta..

Mădălin Ionescu – Aici ce salariu ai?, a întrebat-o Mădălin. ”Asta nu pot să-și spun acum”, a răspun râzând Gabriela Cristea.

Mădălin Ionescu – Și dacă faci calculul..20.000 de euro pe lună, atâția ani… ai avut un milion de euro în mână?
Gabriela Cristea– Probabil că am câștigat chiar mai bine de un milion, a răspuns ea.

Mădălin Ionescu – Și cu cât ai rămas?

Gabriela Cristea – Acum am cât îmi trebuie. ”, scrie antena3.ro

Probabil că și acum Gabi Cristea câștigă o sumă destul de frumoasă, mai ales că viața cu doi copii mici este scumpă. Prezentatoarea susține că se descurcă foarte bine, deși au apărut în presă zvonuri că ea și soțul ei Tavi Clonda ar avea datorii mari pe care încă nu le-ar putea acoperi.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *