Detaliul şocant descoperit după deshumarea Elenei Ceauşescu. Soţia lui Nicolae Ceauşescu avea dinţii gravaţiDeshumarea Elenei Ceauşescu a scos la iveală și un detaliu șocant despre soția fostului președinte. Experții în medicină legală au descoperit că aceasta avea dantura personalizată. Al doilea lucru cert după ce mormintele celor doi au fost deschise este că scheletul Elenei Ceauşescu nu s-a conservat la fel de bine precum cel al soţului ei, Nicolae. Cu toate acestea, medicii au putut să o identifice foarte repede.
Detaliul şocant descoperit după deshumarea Elenei Ceauşescu
Aceștia și-au dat seama că este vorba despre scheletul ei și pentru că avea iniţialele E.C., inscripţionate pe coroana dentară din aur, rămasă aproape intactă. Trebuie specificat că Elena Ceauşescu a fost îngropată la aproape 20 de metri de mormântul soţului ei, într-un loc unde solul e mai umed. De aici și felul în care arăta scheletul ei. Potrivit experţilor în medicină legală, un sicriu expus la umiditate excesivă nu conservă pentru mult timp scheletulMai mult de atât, testele ADN din fragmentele osoase prelevate sunt unele destul de complicate şi nu pot garanta un răspuns clar dacă scheletul a stat în asemenea condiții. Martorii prezenţi la deshumarea din Cimitirul Ghencea spun că la acţiune a luat parte şi un medic stomatolog care avea fişa dentară a Elenei Ceauşescu. În posesia dentistului se aflau și câteva radiografii în care se observa detaliul pe care îl căutau toți.Soţia lui Nicolae Ceauşescu avea dinţii gravaţi
Concret, în partea din spate a danturii, lucrată în aur, erau gravate iniţialele E.C. (Elena Ceauşescu). Cum şi la analizarea danturii prelevate de la schelet s-au observat aceleaşi iniţiale, s-a ajuns la concluzia că rămăşiţele pământeşti îi aparţin soţiei lui Nicolae Ceauşescu, ceea ce face ca scheletul lui să fie cel aflat la o mică distanță în apropiere. Despre Elena Ceaușescu s-a scris de curând că era o amatoare de filme.

Soția fostului președinte avea la dispoziție cele mai noi filme americane pe care le urmărea pe casete VHS. Făcea acest lucru singură pentru că, soțul ei, Nicolae Ceaușescu nu era un împătimit al celei de-a 7-a arte.Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *