Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

FOTO Ambros Martin, decizie neașteptată! Și-ar fi părăsit familia pentru o relație cu una dintre jucătoarele saleMaghiarii de la M4Sport au dezvăluit că faptul că Ambros Martin (51 de ani), antrenorul lui Rostov Don și al naționalei Rusiei, și-a părăsit familia și trăiește o poveste de iubire cu una dintre elevele sale. E vorba de Iulia Managarova (31 de ani), extremă dreapta la ambele echipe antrenate de iberic.
Născută la Krivoi Rog, în Ucraina, Iulia a jucat trei ani în România, la Oltchim Rm. Vâlcea. Din 2014, după ce a primit cetățenia rusă, a jucat în naționala Rusiei, cu care a cucerit deja un argint european, în 2018, și un bronz mondial, anul acesta. Ambros Martin e căsătorit și are doi copii, pe când Managarova e divorțată.După 6 ani petrecuți la Gyor, perioadă în care a cucerit de patru ori Liga Campionilor, Ambros Martin a părăsit campioana Europei, și a semnat în Rusia cu Rostov Don. În perioada când antrena Gyor, între 2016 și martie 2019, ibericul a antrenat și naționala României. A renunțat să le pregătească pe Neagu și compania și a sărit în barca Rusiei, echipă cu care acum, la Campionatul Mondial de la Kumamoto, a cucerit prima medalie din carieră, la nivelul echipelor naționale.

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *