Povestea sfâșietoare: Va petrece ultimul Crăciun din viața ei alături de familie, deși are 33 de aniPovestea dramatică a unei mame care va petrece ultimul Crăciun din viața ei alături de familie. O mamă de 33 de ani din Țara Galilor, Beth Durkin, a aflat o veste cumplită în urmă cu aproape trei luni, la scurt timp după ce s-a întors din spital cu bebelușul său. Femeia a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și cancer osos.
Lumea lui Beth și a familiei sale a fost complet dată peste cap, iar acum se pregătește să petreacă, probabil, ultimul Crăciun alături de cei dragi. Femeia a descris momentul cumplit în care medicii i-au spus că are cancer.„Parcă scria pe fețele lor. Am cerut să mi se spună orice ar fi. Am întrebat „e rău?” și medicul mi-a spus „ei bine, nu sunt vești bune”.Următoarea ei întrebare a fost „cât mai durează”. I s-a spus că mai are de trăit între 6 și 12 luni, potrivit WalesOnline.

„A mai spus ceva după asta, dar când am auzit între 6 și 12 am încetat să mai ascult”, a spus femeia, care mai are o fetiță de cinci ani împreună cu soțul ei, Marc.
Familia celor doi a trecut prin multe încercări dureroase. Fetița lor cea mică s-a născut cu o valvă a inimii lipsă și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală extrem de complicată. Mai târziu, micuța a fost diagnosticată cu o afecțiune care cauzează dificultăți de învățare.
Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *