Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un poliţist de 22 de ani a murit în Bistriţa, maşina lui a fost de nerecunoscutUn poliţist de 22 de ani a murit în Bistriţa, maşina lui a fost de nerecunoscut după ce a intrat cu viteză pe contrasens şi s-a izbit violent de un autocar.

Un tânăr poliţist din Bistriţa Năsăud şi-a găsit sfârşitul, noaptea trecută, într-un accident rutier petrecut în drum spre casă, după ce abia ieşise din tură.
În localitatea în care era agent de poliţie a intrat cu viteză într-o curbă, a derapat şi a intrat într-un autocar care circula regulamentar şi în care se aflau câteva zeci de oameni. Niciunul dintre aceştia nu a fost rănit, dar agentul nu a putut fi salvat.Poliţistul în vârstă de 22 de ani lucra la secţia din Josenii Bârgăului. Locuia în municipiul Bistriţa, aşa că aseară, după ce a ieşit din tură, s-a urcat în maşină şi a pornit spre casă, pe drumul Naţional 17. Avea de mers 18 kilometri până acasă.

În autocar erau 35 de muncitori de la o fabrică. Ei au scăpat teferi, însă impactul a fost prea brutal pentru tânărul agent.

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *