Maria a fost îndemnată să-și ucidă copilul din cauza unui semn din naștere uriaș! Preotul a refuzat să boteze bebelușul



O tânără din Rusia a fost îndemnată de mai mulți oameni să-și ucidă copilul. S-a născut cu un semn uriaș pe corp.

Maria Khvostantseva, o tânără de 22 de ani, suferă cumplit din cauza oamenilor care o îndeamnă să-și dea fetița spre adopție. Mămica este din Rusia și a dezvăluit pe internet că preotul a refuzat să boteze bebelușul din cauza unui semn din naștere care îi acoperă 80 la sută din suprafața pielii. „Slujitorul lui Dumnezeu” ar fi spus că nu vrea să creștineze copilul de teamă că suferea e o boală rară și extrem de contagioasă.








„Aruncă-l sub tren!”
Maria Khvostantseva se aștepta să primească susținere din partea celorlalți după refuzul revoltător al preotului. În schimb, ea și fetița ei au fost aspru judecate de internauți. Tânăra a dezvăluit cu lacrimi în ochi că a primit sute de mesaje și apeluri telefonice de la străini care o îndemnau să-și ucidă bebelușul.

„Mă insultau și îmi spuneau să o omor. O femeie mi-a spus la telefon „Omoară-și copilul! Aruncă-l sub tren!”, a povestit Maria Khvostantseva în cadrul unei emisiuni de televiziune.







Un alt mesaj primit de Maria Khvostantseva spunea: „Uitați-vă la acest monstru urât! Ar trebuit să-l bagi sub ploaie acidă! Omoară această creatură!”.

„E mai bine să moară decât să arate așa”, a mai scris un internaut.







Maria Khvostantseva este hotărâtă să-și iubească fetița, chiar dacă este diferită de alți bebeluși. „Un pediatru m-a sfătuit să o las la un oferlinat. Oamenii de pe stradă o arată cu degetul și râd. Sunt foarte afectată de asta.










Copilul meu este frumos și foarte iubit de familia noastră. Fii mei spun că a fost sărutată de soare”, a mai povestit tânăra în emisiunea de televiziune.
Preotul va fi cercetat disciplinar, conform unui purtător de cuvânt la Bisericii Ortodoxe din Kurgan.


Tine-ti familia si prietenii informati!




Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *