Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Şoferiţa care a intrat cu mașina în troleibuz pe strada Alba Iulia a muritŞoferiţa maşinii de lux, care a intrat cu bolidul într-un troleibuz pe stada Alba Iulia din Capitală, a murit la spital, astăzi, la ora 10:00. Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

De menționat că recuperarea completă a organismului după consumarea unor cantităţi mari de alcool poate să dureze şi mai mult de 48 de ore.
„Aruncă-l sub tren!”
Maria Khvostantseva se aștepta să primească susținere din partea celorlalți după refuzul revoltător al preotului. În schimb, ea și fetița ei au fost aspru judecate de internauți. Tânăra a dezvăluit cu lacrimi în ochi că a primit sute de mesaje și apeluri telefonice de la străini care o îndemnau să-și ucidă bebelușul.

„Mă insultau și îmi spuneau să o omor. O femeie mi-a spus la telefon „Omoară-și copilul! Aruncă-l sub tren!”, a povestit Maria Khvostantseva în cadrul unei emisiuni de televiziune.PUBLIKA.MD amintește că, săptămâna trecută, o mașină de lux a intrat într-un troleibuz.

În urma impactului, pasagerul din automobil a murit pe loc, iar peste 20 de persoane din troleibuz au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *