Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

VIDEO Invenția care a șocat internetul. Un bărbat și-a implantat în palmă cheia de la mașinăUn bărbat din Utah și-a implantat în palmă cheia pentru portiera mașinii lui Tesla, pe care acum o deschide doar cu o mișcare ușoară a mâinii.
Se descrie drept “entuziast al ciberneticii”, trăsătură care l-a făcut să transpună în realitate idei pe care unii le-am văzut recent în serialul britanic “Years and years”.

Un bărbat din Utah și-a implantat în palmă cheia pentru portiera mașinii lui Tesla, pe care acum o deschide doar cu o mișcare ușoară a mâinii.Alte două cipuri implantate îi permit să deschidă ușa de la locul de muncă și să se logheze pe computerul de serviciu.

Ben susține că nu a făcut-o din comoditate, ci din curiozitate și dorința de experiment. Nu i-a fost totuși ușor să ajungă aici. Inițial, au refuzat să-l ajute cu implanturile un doctor și un veterinar. În disperarea de cauză, a apelat la o rudă. Doar cheia de la Tesla a necesitat mai multă osteneală și până la urmă a convins un studio de piercing să-l ajute.Și, de parcă nu avea palma suficient de ocupată, și-a implantat și un magnet, care îi folosește doar la trucuri magice și amuzante, bune de vrăjit nepoții.Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *