Caz social ce merită atenția noastră! O mamă bolnavă de cancer şi cei 7 copii ai săi nu au ce mânca de Sărbători. Micuţii nici măcar nu visează la cadouriUn caz cutremurător, trebuie să-i ajutăm cu orice putem! O cheamă Butnariu Ionela și are 40 de ani, locuiește în Dorohoi, chiar lângă Gară. Este vorba de o mamă singură cu 7 copii copii, aceștia trăiesc într-o sărăcie de neimaginat. Femeia este bolnavă de cancer uterin, descoperit la 6 luni după nașterea ultimei fetițe, nu se poate da jos din pat, situația ei o impiedică să asigure traiul celor 7 copii ai săi. Cel mic are 1 an, iar cel mare 13 ani.

Sărbătorile vin pentru cei mici fără mâncare, iar de jucării nici nu are rost să mai vorbim.
A fost deschisă o pagină de donații pe Facebook în acest sens, de către cumnata ei.

„Mi-au dat lacrimi în ochi când am văzut că aproape nu mai avea putere să lupte cu boala crâncenă. Mi-a povestit cu lacrimi în ochi că nu are pijamale, halat, lenjerie de corp, papuci plus haine mărimea S-M să meargă la spital, deoarece a slăbit foarte mult și îi sunt mari toate. Nu am stat pe gânduri și m-am întors la ea cu toate cele cerute – noi cumpărate, iar la copilași cu dulciuri și inclusiv bani de drum, deoarece urmează să plece la Iași pentru altă ședință de chimioterapie”, a scris pe Facebook o femeie care a ajutat-o pe mămica atât de bolnavă. De asemenea, s-a solicitat ajutorul pentru haine soțului ei, mărimea 40 la încălțămimte și haine mărimea S-M, deoarece și el este slăbit și lucrează cu ziua.Deocamdată, copilașii au primit hăinuțe, păpucei, doi saci de jucării. Dar încă mai au nevoie de lapte pentru a asigura hrana de bază a trei dintre copilași, și de pampers. Alte alimente sunt oricand binevenite.„Printre glasuri am auzit vocea blândă a fetiței mari de 13 ani care a fost omisă și doar ceilalți 6 frați au primit donații”, mai scrie femeia care zilele trecute a fost la locuința copiilor.

Fetița Raluca-Ioana are 13 ani. Ea are grijă de toți frățiorii mai mici în lipsa mamei, merge și la scoală și poartă mărimea 158 la hăinuțe și 37 la încălțăminte.


Frățiorii ei sunt:

1. Ștefania, care face 1 an în decembrie;

2. Leo- 2 ani, poartă pampers mărimea 4-5;

3. Andreea- 3 ani jumătate ;

4. George-5 ani;

5. Alessia- 8 ani;

6. David- 9 ani.

Îi puteți ajuta donând pe pagina lor de Facebook, de mai sus – orice leu contează pentru viața mamei lor. Sau la numărul de telefon 0757513534.


Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *