Bărbatul care a vorbit de 31 de ori cu Dincă înainte de moartea Alexandrei a făcut accident vascular! ”Este în stare gravă la spital acum, se zbate între viață și moarte!”Este de necrezut ce se întâmplă în acest moment în cazul Caracal! Fostul șef de la Permise Olt, Florin Hoară, cel care a vorbit de 31 de ori cu monstrul, Gheorghe Dincă, înainte de moartea Alexandrei, se zbate între viață și moarte. Mai exact, a suferit un accident vascular cerebral, care i-ar putea fi fatal. Acesta se află internat la o clinică din București, unde, conform spuselor apropiaților săi, ar fi ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor medicale, la Terapie Intensivă.
Potrivit unor surse OLT-ALERT.RO, problemele grave de sănătate ale lui Florin Hoară au început cu o lună în urmă, cand acesta nu se mai putea ține pe picioare. ”Inițial, el a fost transportat la Spitalul Caracal, ulterior fiind transferat la un spital din Capitală, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, care însă doar la menținut în viață, nu l-a ajutat și să depășească starea critică! Bărbatul rămâne într-o stare extrem de gravă, el fiind ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor medicale”, au informat aceleași surse.Între timp, Florin Hoară a ieşit şi la pensie, în locul său, la conducerea serviciului aflat în subordinea Prefecturii Olt, venind Constantin Stelian Diţă.

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *