El este bărbatul care i-a spart capul cu o cârjă lui Gelu Voican Voiculescu. Va dura și pentru el 30 de ani anchetarea, ca la Gelul Voican Voiculescu, pentru ca toți să fie egali în fața legii?Bărbatul care l-a lovit ieri pe Gelu Voican Voiculescu a fost identificat, transmite Jandarmeria.
”Acţiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată şi a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona. În urma vizionării filmărilor efectuate la faţa locului, au fost stabilite semnalmentele persoanei care a agresat cu un baston ortopedic, aceasta fiind o persoană în vârstă, de aproximativ 65 de ani, nefiind cunoscută cu antecedente la adunările publice”, a transmis, sâmbătă, Jandarmeria, preluată de observator.tv.Camelia Ciobanu a scris pe Facebook: „Sper ca identificarea, anchetarea și tragerea la răspundere a omului cu cârja care l-a ciobit pe Gelu Voican Voiculescu să dureze tot 30 de ani. Altfel ar însemna că nu suntem toți egali în fața legii și justiția nu funcționează la fel pentru toți.”
loading…
loading…Oana Dimofte a scris: „Îmi imaginez că pentru unii tineri Gelu Voican-Voiculescu e un bătrân inofensiv, care, iată, tocmai a fost lovit cu o cârjă în Piața Universității. Bănuiesc că autorul va da socoteală potrivit legii, așa cum e normal.Pentru acei tineri despre care vorbeam, o să las câteva informații aici:
Printr-un decret semnat în 26 decembrie 1989 de către Ion Iliescu, Direcția Securității Statului era trecută în componența Ministerului Apărării Naționale. În data de 31 decembrie 1989, imediat după arestarea gen. Iulian Vlad și a apropiaților acestuia, președintele CFSN, Ion Iliescu, l-a numit pe Gelu Voican Voiculescu, la acea dată viceprim-ministru în Guvernul provizoriu, în funcția de comandant al structurilor fostului “Departamentul al Securității Statului”.Începând din 2 ianuarie 1990, generalul Nicolae Militaru, împreună cu Gelu Voican Voiculescu, a coordonat preluarea de către MApN a Securității, trecându-se la analizarea organigramei acesteia și la creionarea viitoarelor structuri informative ale României. Ele au avut ca bază personalul și logistica Securității.


Până în martie 1990 (când a fost înființat Serviciul Român de Informații), Gelu Voican s-a ocupat de gestionarea arhivei fostei Securități.

A deținut funcția de viceprim-ministru în Guvernul provizoriu Petre Roman (1989-1990). De asemenea, a fost senator de Buzău în legislatura 1990-1992, ales pe listele partidului FSN, precum și ambasador în Tunisia și Maroc.”


Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *