Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

(Video) Camion încărcat anapoda cu lemne prea lungi, pericol de moarte pe şosea. Mădălina: „Îngrămădite într-un camion de unde se pot prăbuși în orice moment pe șosea și produce o tragedie”Un camion încărcat aiurea cu lemne a fost la un pas să provoace o tragedie pe drumurile din Suceava.
Camionul a fost încărcat cu lemne prea lungi și punea în pericol atât viața șoferilor care veneau de pe contrasens și nu știau cât este de încărcată autoutilitara, cât și viața celor care circulau în spatele autoutilitarei.

Camionul transporta bușteni mult mai lungi decât ar fi trebuit, mulți bușteni atârnând și balasându-se periculos la fiecare curbă, informează observator.tv.Un turist care a vizitat zilele acestea județul Suceava a surprins pe raza localității Crucea transportul de lemn.

Mădălina Chiţac: „Am primit acest filmuleț. A fost făcut azi în județul Suceava, în zona localității Crucea. Cam așa se transportă acolo lemnele. Îngrămădite într-un camion de unde se pot prăbuși în orice moment pe șosea și produce o tragedie”.
loading…
loading…Vezi video aici:

Am primit acest filmuleț. A fost făcut azi în județul Suceava, în zona localității Crucea. Cam așa se transportă acolo lemnele. Îngrămădite într-un camion de unde se pot prăbuși în orice moment pe șosea și produce o tragedie.

Publicată de Mădălina Chiţac pe Sâmbătă, 21 decembrie 2019

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *