Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Gest superb făcut de doi tineri români: au donat darul de nuntă pentru ca o familie cu patru copii să aibă o casăDoi tineri din Popeşti Leordeni s-au transformat în Moş Crăciun pentru o familie necăjită cu patru copii.
Cei doi tineri căsătoriți au decis să doneze darul de nuntă pentru ca familia să își ridice o casă. Copiii locuiau în anexa unui grajd, lângă vitele pe care le îngrijeau părinţii lor.Familia cu cei patru copii locuieşte în localitatea Sâmbăta de Sus. Raul, fiul cel mare, obişnuia să mai doarmă într-un foişor al mănăstirii din localitate. Aşa a ajuns să o cunoască pe Nicoleta Bogoş, reprezentanta Asociaţiei „Licuricii Fericiţi” din municipiul Câmpulung Moldovenesc al judeţulului Suceava, transmite adevarul.ro.
loading…
loading…Ea s-a mobilizat şi a început să strângă fonduri pentru a le face un cadou unic celor patru fraţi: o casă. Totul a început cu o postare pe Facebook. Nicoleta le-a povestit prietenilor săi că a fost impresionată de toată această poveste. Aşa a fost contactată de cei doi miri care i-au spus că ar vrea să doneze Asociaţiei darul de nuntă pentru construcţia casei.„Nu-i cunosc. Am lansat un apel pe Facebook. Ne-au trimis mesaj să le dăm detalii, ce intenţionăm să facem. Ne-au impresionat. Ştiu că el se numeşte Andrei Nistor, că sunt din Popeşti-Leordeni şi ne-a spus că va face o donaţie puţin mai mare pe care au primit-o de la alţi oameni, pentru că ei au destul. S-au decis să dea darul de nuntă mai departe”, a mai spus Nicoleta. În total, cei doi tineri au donat 35.000 de lei.

Casa este aproape gata. Construcţia a fost ridicată pe o suprafaţă de teren obţinută de la Primărie.Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *