Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Traian Berbeceanu: „Sărbătoarea Crăciunului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”Traian Berbeceanu, șeful de cabinet al ministrului de Interne, a transmis un mesaj de Crăciun, pe Facebook.
Kinga Târlea: „Țin minte Crăciunul când eram mica. Era suspans, emoții, nerăbdarea de a avea bradul împodobit și a găsi cadouri sub el. Mirosul bradului, care acum parcă nu mai e același, globurile vechi, unele făcute din nuci, cu care se împodobea bradul și când era mama copil, bomboanele din copac din care la un moment rămânea doar staniolul, artificiile în forma de băț (sparklers) care se agățau pe crengi și făceau atât de multe scântei, dar și griji să nu se aprindă bradul, ca și lumânările de altfel, cu clame și suport special în care se puneau lumânărele, căci nu erau instalații de lumină. Era ceva magic! Nu mai rețin cadourile, dar țin minte mirosul de portocale, ceva special pe atunci care doar de Crăciun, parcă tot prin minune, le puteam avea. Până și cojile de portocale erau ceva fantastic. Le puneam mereu pe sobă, iar mirosul se emana în toată casa. Ah, ce dor îmi e…Țin minte Crăciunul pe care timp de 10 ani l-am sărbători în străinătate. Liniște. Dar o liniște apăsătoare, nu de veselie, ci o perioadă, cea a sărbătorilor, în care parcă lumea se punea la somn, și dormea. Nu sentimentul de bucurie, de sărbătoare, nici de apartenență. Era singura perioadă în an în care simțeam că locul meu clar nu e acolo. Nu rude, nu prieteni vechi, nu obiceiuri. Nimic din toate astea. Liniște și dor. Un dor care doare.
loading…
loading…Crăciunul acum e veselia copilului. E nerăbdarea noastră, a părinților, să vedem fericirea din ochii ei când numără zilele până la Crăciun, când scrie scrisoare la Moșu’, chit că știe că noi, părinții suntem “Moșu’”, când împodobim bradul, când desface cadourile.Uneori am nevoie să mă opresc din tot doar să îmi aduc aminte de ce a fost, de a conștientiza cum a trecut timpul și a aprecia ce am avut, dar și ce am acum, familia pe care am avut-o, cei care m-au crescut, și familia pe care o am acum, pe care am construit-o.

Crăciunul e cu miros de portocale, alături de cei dragi. Crăciunului e poveste și vise.
Crăciun Fericit!”Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *