Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Adelin Petrișor: „Stăteam la rând la un împinge tava din Mall.- Hai, uită-te la vitrină! Cere voie că doar nu te bagi în fața, am auzit în spatele meu. Un tată își îndemna fata de vreo 14 ani să studieze mai repede oferta respectivului restaurant. – Poftiți, domnișoară, am zis eu și m-am …”Jurnalistul Adelin Petrișor este cunoscut în întreaga Românie pentru reportajele făcute în zonele de război ale lumii, dar pentru tânăra generație acesta nu reprezintă mare interes.
Distribuie pe Facebook
(Last Updated On: December 26, 2019)
Jurnalistul Adelin Petrișor este cunoscut în întreaga Românie pentru reportajele făcute în zonele de război ale lumii, dar pentru tânăra generație acesta nu reprezintă mare interes.

Adelin Petrisor a scris pe Facebook: „Stăteam la rând la un împinge tava din mall.

– Hai, uită-te la vitrină! Cere voie că doar nu te bagi în fața, am auzit în spatele meu. Un tată își îndemna fata de vreo 14 ani să studieze mai repede oferta respectivului restaurant.
– Poftiți, domnișoară, am zis eu și m-am dat la o parte ca adolescenta să poată vedea mai bine vitrina.– Uită-te și tu cine vorbește cu tine, i-a zis tatăl fetei. E Adelin Petrișor!

Adolescenta era nedumerită.
– Dacă ai mai scoate și tu capul din telefon, i-a zis bărbatul. E reporter de război, a fost prin Irak, Afganistan…
– Fata îl știe pe Selly, nu pe mine, am făcut eu pe interesantul.
– Șelly, m-a corectat amuzată adolescenta.
loading…
loading…Da, poate mă ia și pe mine Selly în viitorul clip în care îi răspunde lui CTP și-mi crește brand awareness-ul. Sic transit gloria mundi, cum ar spune locuitorii din Letiția! 😎😄
P.S. Era să uit. Sărbători fericite, prieteni! 🎄🎅❄️”

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *