Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Gigi Becali chiar e decis să plece din țară. „M-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Și eu, și toata familia! Nu sunt dispus să mi se nască nepoții și eu să fiu în pușcărie”Gigi Becali are din nou probleme cu DNA. Cum nu vrea să mai facă pușcărie s-a gândit să emigreze.
“Am avut niște probleme și vad că încă le am, mi-a zis și familia: ‘hai să ne mutăm din țara asta!’ Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia… M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Și eu, și toata familia!Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puști, că vrea el să se afirme și inventează acuzații… El spune că știam în 2014, când eram în pușcărie, adică eu spălam bani din pușcărie!

Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâți, am salvat vieți omenești. De asta am mers în Grecia, să iau cetățenie la toată familia. Nu sunt dispus să mi se nască nepoții și eu să fiu în pușcărie”, a dezvaluit Gigi Becali, la România TV, potrivit Digi Sport.
loading…
loading…“Eu am făcut pușcărie și nu mai vreau să fac! Adică să am nepoți și eu să stau la pușcărie că vrea un procuror? E prejudiciu? Bine, mă, plătesc prejudiciu și fac pușcărie în Grecia! În Grecia se pune o brățară, nu faci pușcarie! Acolo faci pușcărie doar dacă dai în cap, omori”, a mai spus Becali.

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *