PNL taie veniturile medicilor de la 1 ianuarie 2020? Medicul Elena Cardas: „Am auzit pe surse ca se vor tăia din sporurile medicilor si a personalului cu risc crescut ( infecțioase, radiologie, psihiatrie, etc.) . Daca ma întrebați, toți medicii, începând cu cei de familie si terminând cu cei de laborator pot oricand sa se imbolnaveasca grav cand vin in contract cu un pacient. Oricum, nu avem pensii speciale dar compensator avem favoarea sa ne …”Deranj mare în sistemul medical românesc după ce s-a aflat că PNL va tăia din veniturile medicilor și asistentelor prin reducerea sporurilor.
Medicul Elena Cardas: „Am auzit pe surse ca se vor tăia din sporurile medicilor si a personalului cu risc crescut ( infecțioase, radiologie, psihiatrie, etc.) . Daca ma întrebați, toți medicii, începând cu cei de familie si terminând cu cei de laborator pot oricand sa se imbolnaveasca grav cand vin in contract cu un pacient. Oricum, nu avem pensii speciale dar compensator avem favoarea sa ne pensionam la 67 de ani indiferent de sex”.Medicul Grigorescu Dan: „COMPARAȚI !
Înghețarea salariilor demnitarilor pentru ca acestea să nu mai crească odată cu majorarea salariului minim brut (deja contracarată de unii primari prin adoptarea de hotărâri de Consiliu Local prin care îşi măresc salariul, lor și tuturor celorlalţi angajaţi din instituție)
loading…
loading…
Scăderea brutală a veniturilor personalului medical (medici și asistenți medicali) de la 1 ianuarie 2020 prin diminuarea valorii absolute a sporurilor, care nu vor mai fi acordate procentual față de salariul de bază al fiecarui angajat, ci vor fi calculate în raport cu salariul cel mai mic din sistem (probabil cel de infirmieră debutantă !)…
ECHITABIL, NU?
SOLIDARITATE INEGALĂ, NU?
DREPTATE, DAR NU PENTRU CĂȚEI, NU?
Și când te gândești că, prin această decizie, scad și viitoarele pensii ale cadrelor medicale!

Mă întreb și eu: dacă tot discutăm de egalizarea sumei acordate ca spor, de ce nu se acordă tuturor sporul calculat la cel mai mare salariu din sistem, nu la cel mai mic?
(Noi argumente, de mâine!)”

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *