Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Fetița ar trebui premiată. Monalise: „Zilele trecute la Kaufland. Dau să intru în magazin când văd o fetiță care aduna cu viteză chiștoacele dintr-o scrumieră. M-am apropiat de ea și am certat-o: „Lasă mizeriile acelea acolo! Doar nu fumezi?”. Răspunsul copilei m-a lăsat fără grai: „Doamna, le iau pentru mama, mai bine îi …”Țigările trag greu la bugetul familiei. Din păcate mulți părinți sărai preferă să fumeze și câte un pachet de țigări decât să folosească acești bani pentru copii. O fetiță ar trebui premiată pentru modul cum gândește.
Pe Facebook, Monalise Hihn a scris: „Zilele trecute la Kaufland Hunedoara. Dau să intru în magazin când văd o fetiță care aduna cu viteză chiștoacele dintr-o scrumieră. M-am apropiat de ea și am certat-o: „Lasă mizeriile acelea acolo! Doar nu fumezi?”.Răspunsul copilei m-a lăsat fără grai: „Doamna, le iau pentru mama, mai bine îi duc astea decât să dea bani pe țigări!”. Voi, politicienilor, continuați să vă certați pe alocații!”
loading…
loading…
Din păcate. PNL și premierul Ludovic Orban nu vor să dubleze alocațiile copiilor, vor să dea bani doar pentru pensiile speciale.
Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *