Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

(Video) Un primar din România i-a înapoiat unui localnic molozul aruncat în câmp. Deșeurile, descărcate în curte cu excavatorulPrimarul comunei Traian Vuia, din Timiș, i-a oferit o lecție uni localnic care aruncase moloz la marginea localității.
Cu ajutorul unui tractor, primarul Vasile Petruescu i-a înapoiat localnicului molozul aruncat.Un cetățean a filmat scenele, iar primarul speră că măsura luată îi va descuraja pe alți localnici, transmite digi24.ro.

„În sfârșit, molozul și resturile din dărâmarea clădirilor și aruncate, blocând un drum, se reîntorc acasă la proprietar. Ne dorim să avem o comună curată, dar aruncăm mizerii peste tot, nerespectând legea și normele de protecție a mediului”, a scris primarul pe o rețea de socializare.
loading…
loading…
Vasile Petruescu a confirmat pentru sursa citată că a dat ordinul de mutare a gropii de gunoi și susține că o să îi pună în vedere persoanei să curețe domeniul public, iar mai apoi îi va aplică și o amendă.
Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *