Bătrâna de 74 de ani credea că a cumpărat globuri pentru brad, dar când a ajuns acasă și și-a dat seama ce erau de fapt, i-a venit să intre în pământ de rușine: „Cred că vânzătorul m-a crezut o perversă!” Ce cumpărase femeiaO femeie în vârstă de 74 de ani din Irlanda a comis o greșeală care a amuzat întreaga planetă, imediat ce nepoata ei i-a pus pățania pe un site de socializare, greșeala este absolut comică.
Întreaga poveste a fost împărtășită pe Twitter de către Alex Bermingham, nepoata femeii, tot ea a descoperit gafa atunci când a mers să își ajute bunica să își împodobească bradul. Din exterior globulețele par a fi exact ceea ce s-ar părea: ornamentele cele mai populare în perioada Crăciunului, globuri pentru brad. Sunt mov, au și sclipici, îndeplinesc toate caracteristicile.
În realitate, însă, bătrânica achizitionase perechi de chiloți tanga împachetați festiv în globuri transparente pentru sezonul sărbătorilor de iarnă.
loading…
loading…„Bunica mea de 74 de ani a cumpărat globuri de Crăciun dintr-un magazin, despre care tocmai am observat, după ce i-am decorat bradul că sunt, fără cunoștința ei în momentul cumpărării, de fapt, chiloți tanga lavandă cu sclipici. Vă urez tuturor un Crăciun pervers în acest an.” a scris nepoata femeii, în postarea de pe Twitter unde a împărtășit și imaginile cu achizițiile bunicii, potrivit spynews.ro.Însă reacția bătrânei a fost și mai amuzantă, în momentul în care a aflat ce cumpărase de fapt: „Bărbatul din magazin o fi crezut că sunt foarte perversă, doar am cumpărat șase [n.r. globuri],” a fost răspunsul femeii.Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *