Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O femeie jignită de soț a „copt” o răzbunare perfectăErau împreună de mulți ani, însă relația lor nu mai funcționa. S-au tolerat datorită copiilor și au sperat că pot îmbătrâni împreună chiar dacă nu se mai iubesc. Până într-o zi când bărbatul a jignit-o chiar când îi servea cina. Ce răzbunare i-a pregătit femeia?
Această poveste a fost publicată de un redactor al site-ului Newsner , el spune că atunci când era mic avea un unchi care obișnuia să le zică tot felul de glume ciudate, și mai spune că s-a gândit la unchiul lui atunci când a dat peste aceasta:

O familie stă la masa de seară. Fiul îl întreabă pe tată: ,,Tată, câte tipuri de ,,busturi” există la femei?”Tatăl, surprins, răspunde: ,,Vezi tu, fiule, există trei feluri de busturi. Când au 20 de ani, pieptul femeilor seamănă cu pepenii, rotunzi și fermi. Când au 30-40 de ani, el seamănă cu perele, încă drăguț, dar atârnă un pic. După 40 de ani el seamănă cu cepele.”
loading…
loading…Fiul e surprins: ,,Cepele?”

Tatăl: ,,Da, le vezi și te fac să plângi”.

Povestea tatălui le-a înfuriat pe soția și fiica lui, așa că fiica a întrebat: ,,Mami, câte tipuri de ,,cocoșei” există?”

Mama, surprinsă, a zâmbit și a zis: ,,Dragă, un bărbat trece prin trei faze: când are 20 de ani este faza de stejar puternic, când are 30-40 de ani e ca un mesteacăn, flexibil, dar te poți baza pe el. După 40 de ani, e ca un brad de Crăciun”.

,,Brad de Crăciun?”, a întrebat fiica, confuză.

Mama a răspuns: ,,Da, mort de la rădăcină, iar globurile sunt doar decorative”.

Sursa: Newsner

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *