Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Terifiant! Cine este deținutul ucis de Crăciun în penitenciar! Asemănări neștiute cu DincăIes la iveală detalii cutremurătoare în cazul deţinutul ucis de Crăciun în Penitenciarul Giurgiu.

Alexandru Rădulescu este un criminal care a acţionat în urmă cu 21 de ani. Cazul său a şocat întreaga ţară la acea vreme: a ucis o studentă de 23 de ani şi apoi a cărat cadavrul prin tot oraşul, cu tramvaiul.
Bărbatul ucis în dimineaţa de Crăciun în baia Penitenciarului Giurgiu de colegul de celulă era condamnat la închisoare pe viaţă, după ce, în 1998, a ucis cu sânge rece o studentă de 23 de ani.

Alexandru Rădulescu, căci aşa se numea individul, avea 38 de ani când a comis crima. Era descris ca un tip inteligent, căsătorit, tată a unui copil. În 1999, bărbatul avea să devină autorul uneia dintre cele mai şocante crime din Bucureşti.Rădulescu a ucis-o pe Elena Nedelea, studenta de la Litere
Criminalul a cunoscut-o pe Elena Nedelea, o studentă de 23 de ani în anul II la Facultatea de Litere din cadrul Universităţii „Spiru Haret”, în urma unor anunţuri date de ea la ziar în care se oferea să facă meditaţii la limbi străine.
loading…
loading…
În aceeaşi perioadă, Alexandru Rădulescu dădea anunţuri la ziar în care spunea că vrea să cunoască femei. Şi-au telefonat, s-au cunoscut şi au început să se întâlnească într-o casă din Bucureşti. Pe 6 octombrie 1999, Alexandru Rădulescu i-a propus să întreţine relaţii intime, iar după ce Elena l-a refuzat spunându-i că este impotent, Rădulescu a împins-o violent pe scările pivniţei.

Elena Nedelea şi-a fracturat coloana vertebrală şi a murit pe loc.
A cărat cadavrul cu tramvaiul
Alexandru Rădulescu a încercat să scape nepedepsit şi a tranşat cadavrul. Picioarele le-a transportat într-un sac, cu tramvaiul, până la Piaţa Victoriei. Sacul a fost găsit ulterior, pe 22 octombrie. După alte patru zile, în alt sac aruncat lângă gardul întreprinderii Miraj au fost găsite capul şi trunchiul.Apoi, condamnat la închisoare pe viaţă, a încercat să fugă de sub escortă în curtea instanţei supreme. Atunci, a înjunghiat de trei ori un poliţist, cu un cuţit artizanal. Ulterior, în celula lui a mai fost descoperit un alt cuţit, făcut dintr-o lingură.

Alexandru Rădulescu a sfârşit în baia Penitenciarului Giurgiu, în urma unui conflict spontan cu colegul de celulă.Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *