Fiul unuia dintre acoliții celui mai bogat român a derapat cu BMW-ul la 200 km/h în apropierea reședinței lui IohannisZob i s-a făcut mașina, duminică seara, chiar în fața Ambasadei Chinei din București, aproape de reședința lui Klaus Iohannis! Tudor Beștea, fiul unuia dintre oamenii de nădejde ai celui mai bogat român, a călcat mult prea tare accelerația bolidului său, un BMW 430, și a intrat în plin într-un Range ”nevinovat”.
Derapaj și frână puternică, pe roțile unei mașini la fel de puternice… Apoi, un bubuit care a trezit toată suflarea din zona Ambasadei Chinei. Accident teribil, cu aproape 200 de km/h! S-a întâmplat duminică noaptea, când un puști de bani gata „a călcat-o” fără să-i pese de riscuri, de urmări…Cu atât mai mult cu cât în ”șmechera” lui mașină, un BMW 430 tunat, se mai aflau două persoane, iubita lui și un amic al său. Tudor Beștea este tânărul care era să transforme totul într-o tragedie, în doar câteva secunde, atunci când a derapat din cauza vitezei.
loading…
loading…
Tudor Beștea avea peste 200 de km/h

Bolidul pe care Tudor îl conducea nebunește ar fi avut tracțiunea deconectată, ceea ce s-ar putea traduce prin faptul că tânărul făcea, la acea oră, 22:00, drifturi. Aceleași surse mai spun că Range-ul izbit de BMW-ul condus de Tudor avea cel mult 30 de km/h, iar pe stradă se aflau și alte mașini, care au scăpat printr-un noroc chior.
Imediat după accident, au apărut Poliția și o ambulanță. Fata, iubita lui Tudor Beștea, era lovită la umăr și a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de aproape 30 de minute. A refuzat apoi să fie transportată la spital, așa cum i-au recomandat cadrele medicale! Asta pentru a-și salva iubitul, căruia i s-ar fi deschis dosar penal pentru vătămare corporală.Băiatul de bani gata a ajuns la Poliție, unde a dat declarații cu privire la accident. Acolo a avut loc o scenă uluitoare.

La scurt timp, la secție a ajuns și Ovidiu Beștea, tatăl lui Tudor, într-o superbă Tesla de 150.000 de euro. Acesta i-a spus fiului că nu ar fi mare ”tragedie” cu mașina făcută bucăți, pentru că, oricum, trebuia să-i cumpere alta: un Golf R32, de 300 de cai putere.


Ovidiu Beștea, director la Uipath România, compania miliardarului în dolari Daniel Dines, este un pasionat al mașinilor de lux, iar garajul lui plin este un argument forte în acest sens.


Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *