Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un preot a furat din propria biserica obiecte de arta de 100.000 de euroUn preot din Malta urma sa fie pus sub acuzare pentru implicarea in furtul unor obiecte de arta ecleziastica in valoare de aproximativ 100.000 de euro.

Deo Debono a recunoscut implicarea sa in furtul operelor de arta din propria parohie, Biserica Sfantul Augustin din Valletta, a informat publicatia The Times of Malta, citand surse din cadrul Politiei.
Potrivit postului de televiziune TVM, operele de arta ecleziastica, intre care tablouri si gravuri, au fost furate la inceputul acestui an.

TVM a relatat ca arhivistul Alex Cauchi a observat ca tablourile din biserica erau false si nu se se potriveau cu inventarul din luna ianuarie.

Alex Cauchi a afirmat ca Deo Debono nu mai are voie sa-si exercite functia de preot pana la finalizarea anchetei Politiei si a procedurilor judecatoresti.

Potrivit cotidianului, preotul a fost arestat in momentul in care un arzator de tamaie furat a aparut la un magazin de antichitati.


loading…
loading…Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *