VIDEO Polițistul local care a amendat un nevăzător pentru traversare prin loc nepermis a iertat un angajat al Primăriei Focșani de amendăPoliția locală Focșani amendează discreționar, mai ales când e vorba despre mașinile Primăriei. Polițistul local focșănean Adrian Ghilință a fost surprins, astăzi, de un focșănean, oprind o mașină a Primăriei Focșani, al cărei șofer oprise pe interzis, dar, după o discuție de câteva minute, realizând că mașina aparține instituției căreia i se subordonează, a ales să nu-l amendeze pe șofer, potrivit informațiilor furnizate de Realitatea de Vrancea.
Nu același lucru se întâmplă cu sute de șoferi surprinși de Ghilință, care nu au norocul să lucreze la Primărie. Polițistul Ghilință s-a „remarcat”, în urmă cu câțiva ani, când a amendat o persoană nevăzătoare pentru că a traversat prin loc nepermis.


loading…
loading…Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *