Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Marile țări ale lumii izolează China, de teama coronavirusului: Rusia taie legăturle feroviareRusia a anunțat suspendarea legăturilor feroviare cu China, cu excepția rutelor Beijing-Moscova și Moscova-Beijing, începând de pe 31 ianuarie, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, relatează site-ul agenției Tass.
“Începând de joi noapte, suspendăm serviciul feroviar. Trenurile vor urma doar ruta Moscova-Beijing și Beijing-Moscova”, a anunțat vicepremierul Tatyana Golikova.

În prezent, rutele feroviare între Rusia și China leagă orașele Beijing și Moscova, Suifenhe și Grodekovo, precum și Chita și Manzhouli.“În plus, am optat pentru extinderea închiderii frontierei, atât pentru pietoni, cât și pentru vehicule, în cinci regiuni ale Districtului Federal Orientul Îndepărtat, respectiv Regiunea Amur, Regiunea Autonomă Evreiască, regiunile Khabarovsk, Primorsky și Trans-Baikal”, a adăugat Golikova.

În ceea ce privește posibilitatea suspendării zborurilor între cele două țări, Rusia urmează ca în zilele următoare să analizeze această posibilitate, a adăugat vicepremierul.
loading…
loading…
“Vom recomanda universităților noastre să informeze studenții din China, care studiază la universitățile ruse, dar au plecat în China în vacanța de Anul Nou, că vacanța lor va fi prelungită până la 1 martie 2020”, a mai declarat Golikova.
Se crede că noul virus ar fi apărut anul trecut într-o piață în care se vindeau animale sălbatice din centrul orașului Wuhan, care vindea ilegal pește și apoi s-a extins în alte orașe din China, inclusiv Beijing și Shanghai, precum și în alte țări: Statele Unite, Arabia Saudită, Singapore, Thailanda, Nepal, Coreea de Sud, Japonia, Australia, Franța și Canada. Până în acest moment nu s-a înregistrat niciun caz de infecție cu noul coronavirus în Rusia.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *