Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

TRUPELE SPECIALE au intrat în acțiune: PERCHEZIȚII la interlopiPoliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au desfăşurat, joi, cinci percheziţii pe raza localităţilor Gura Ocniţei şi Moreni, la persoane bănuite de comiterea infracţiuni de furt calificat, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
“În cursul lunii ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras combustibil din rezervoarele unor vehicule şi mai multe bunuri din cadrul unor societăţi comerciale şi anexe gospodăreşti. În cauză, se continuă cercetările pentru probarea activităţi infracţionale, cinci persoane fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, precizează IPJ Dâmboviţa.De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au descins la domiciliile a cinci persoane, din Târgovişte şi Ocniţa. Patru dintre acestea sunt bănuite că, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie a.c., ar fi sustras diferite bunuri din mai multe anexe gospodăreşti.
loading…
loading…
Totodată, în sarcina unei persoane, un bărbat de 26 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, poliţiştii au reţinut că, la data de 12 ianuarie a.c., aceasta ar fi agresat un bărbat cu o bâtă de baseball.
Poliţiştii au pus în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi jandarmi.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *