Polițiștii au luat cu asalt mai multe locuințe: Percheziţii la hoții de cruci din cimitirePoliţiştii prahoveni au efectuat două percheziţii la persoane bănuite de furt de obiecte funerare, fiind găsite şi recuperate cinci cruci, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.
“În luna septembrie 2019, poliţiştii din Breaza au fost sesizaţi de o femeie din Comarnic cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras două cruci montate la locul de veci al familiei. În urma activităţilor desfăşurate, în data de 29 ianuarie a.c. au fost puse în executare două mandate de percheziţie la domiciliile unor prahoveni,ocazie cu care au fost identificate şi recuperate cele două cruci sustrase de pe raza oraşului Breaza. Totodată, au mai fost identificate şi ridicate alte trei cruci, stabilindu-se că una a fost sustrasă din cimitirul de pe raza comunei Şotrile, iar celelalte de pe raza staţiunii Sinaia, dintr-un spaţiu destinat expunerii spre vânzare a unor astfel de obiecte, aparţinând unei societăţi comerciale”, precizează IPJ Prahova.
loading…
loading…
Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere a autorilor.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *