EL ÎNCASEAZĂ CEA MAI MARE PENSIE DIN ROMÂNIA!Bărbatul care stârnește controverse legate de veniturile pe care le are este din județul Argeș și are 73 de ani.
Este fost șef de penitenciar și procuror, iar sub guveranarea PSD pensia lui a fost dublată.

Gheorghe Bălășoiu este un fost magistar și este renumit pentru că primește cea mai mare pensie din țară. Fostul comandant al Penitenciarului Colibași a beneficiat de o dublare a venitului în timpul guvernării PSD, când pensiile și punctul de pensie au fost majorate. Astfel, de la suma de 34.000 de lei, a ajuns la 73.890 de lei.Pentru a obține cea mai mare pensie din România, Gheorghe Bălășoiu a lucrat în magistratură, iar apoi a fost șef al Penitenciarului Colibaș. În anul 2005, chiar înainte de a ieși la pensie, el a fost încadrat ca procuror și a stata la Curtea de Apel Pitești doar două săptămâni.
loading…
loading…
Pentru a obține un venit cât mai mare pentru ultima lună de muncă, Bălășoiu a renunțat la concediu de odihnă din ultimul an de activitate și a executat foarte multe deplasări în interes de serviciu. Banii de concediu și deplasările i s-au adunat la salariul din ultima lună, în funcție de care s-a calculat pensia. Iar în 2017 a ajuns la suma de 34.000 de lei, dublată ulterior. Acum primește în mână 66.701 de lei, 7.189 de lei fiind opriți ca impozit.
Vecinii spun despre el că nu este foarte comunicativ și că își vede de treaba lui, refuzând interacțiunile de lungă durată.„A fost procuror şef până în 1998, când a fost numit comandantul Penitenciarului Colibaşi. S-a pensionat în 2005, apoi a vrut să intre în Baroul Argeş, dar nu ştiu din ce motive i s-a respins cererea. Auzisem că vrea să profeseze ca avocat prin Capitală. Întotdeauna a câştigat mulţi bani.Ce a făcut cu ei? Păi, le-a dat copiilor: o fată care locuieşte în Timişoara şi care are trei copii şi lui Mircea, care avea şi el trei copii. În 2015, tot oraşul a vuit când Mircea a intrat cu noua sa maşină Audi Q7, de 50.000 €, într-un stâlp de iluminat public din oraş. Maşina a fost făcută zob, dar el a fugit de la faţa locului. Tot tăticul a rezolvat: a plătit pagubele şi o amendă. Acum bătrânul Bălăşoiu împarte pensia cu cei şase nepoţi şi îşi vede de bătrâneţe”, a declarat o vecină, acum doi ani, pentru click.ro


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *