Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Povestea sfâșietoare a unui tată diagnosticat cu un cancer inoperabil: ”Nu voi fi aici să-mi văd fiul cum crește!” Paul a decis să-și facă publică povestea pentru ca alți oameni sa nu ignore aceste simptomeOrice tată își dorește, fără doar și poate, să fie alături de copiii săi atunci când fac primii pași, când ies pentru prima dată într-un club ori în ziua nunții. Paul, însă, un tânăr de 36 de ani, din Hull, Marea Britanie, s-ar putea să rateze toate aceste momente, din cauza unei boli grave.
Paul Hill are doar 36 de ani și este tatăl lui băiețel de un an și șapte luni, pe nume George. Visul lui de a se bucura din plin de momentele petrecute alături de fiul lui au fost, însă, spulberat în urmă cu câteva luni de zile, când a fost diagnosticat cu cancer la stomac, în stadiul patru.Medicii i-au spus că în ciuda faptului că nu s-a confruntat cu simptome cred că avea boala de cinci ani de zile, însă nu și-a dat seama. Acum, boala a avansat atât de mult, încât e prea târziu pentru a mai fi operată.
loading…
loading…
Deși nu mai speră la o recuperare, Paul a decis să-și facă publică povestea pentru ca alți oameni să fie vigilenți și să meargă la medic atunci când simt că ceva nu este în regulă.
”Venirea pe lume a lui George a fost cel mai frumos moment din viața mea. I-am jurat că voi fi alături de el în orice moment, însă atunci când am aflat diagnosticul i-am promis că o să înving boala și o să-l privesc crescând.”, a mărturisit Paul, potrivit The Sun.Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a început să se confrunte cu probleme de sănătate în luna mai a acestui an. La început, el a crezut că sunt doar niște dureri de stomac, însă atunci când și-a dat seama că vomita de patru săptămâni, a decis să meargă la medic. I s-a spus că este o problemă cauzată de refluxul gastric, i s-au recomandat niște medicamente, iar ulterior și-a făcut niște analize de sânge. În august, însă, după o endoscopie, acesta a primit diagnosticul cumplit – cancer la stomac în stadiul patru.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *