A fost găsită Alexandra. Părinții și polițiștii au cautat-o cu disperareAlexandra Mihai, tânăra dispărută din Timișoara a fost găsită. Minora nu a fost victima vreuna infracțiuni.
Familia unei minore din Timișoara a anunțat că pe 3 februarie fiica lor a dispărut de acasă și nu s-a mai întors. În vârstă de 15 ani, Alexandra Mihai a fost cautată tot timpul de către polițiști.Astăzi, după o amplă operațiune de a o găsi pe minoră, Alexandra a fost găsită, iar din primele informații aceasta nu pare a fi victima vreunei infracțiuni.

Dacă Alexandra a fost găsită, în continuare polițiștii o caută pe Alexia, o minoră în vârstă de 13 ani. Tânăra a ieșit în curte să-și conducă prietena la poartă, însă nu s-a mai întors. Martorii susțin că cele două fete s-au urcat într-o mașină alături de trei băieți.
loading…
loading…
Semnalmente
Alexia are 1,55 m, 52 de kg, ochi căprui și păr șaten. În momentul în care a dispărut de acasă fata era îmbracătă cu o geacă albastră cu steluțe, o camașă în carouri , cu negru, colanți negri și adidași albi.
Vecinii spun despre el că nu este foarte comunicativ și că își vede de treaba lui, refuzând interacțiunile de lungă durată.„A fost procuror şef până în 1998, când a fost numit comandantul Penitenciarului Colibaşi. S-a pensionat în 2005, apoi a vrut să intre în Baroul Argeş, dar nu ştiu din ce motive i s-a respins cererea. Auzisem că vrea să profeseze ca avocat prin Capitală. Întotdeauna a câştigat mulţi bani.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *