Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Politica

Alexandru Cumpănaşu, dezvăluire neaşteptată! “Urmează o arestare importantă în Italia”Seara de miercuri, 5 februarie a adus în spaţiul public dezvăluiri neaşteptate privind cazul Caracal! Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a anunţat că urmează o arestare importantă în Italia. Şi asta nu e tot…
Un mesaj postat de Alexandru Cumpănaşu pe reţelele de socializare a stârnit curiozitatea internauţilor. Unchiul Alexandrei Măceşanu a scris, fără să dea foarte multe detalii că în această seară de 5 februarie, un personaj important va fi arestat în Italia.“Are legătură cu familia Dincă, clanul Baboi şi răpirea fetelor! Statul român făcut de râs în ultimul hal! Meritul prietenului meu să fie al lui. Şi îl felicit. Veţi vedea!”, a precizat Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.
loading…
loading…
Înainte de această dezvăluire, Alexandru Cumpănaşu a transmis prin acelaşi canal de comunicare că are “veşti proaste pentru clanurile Baboi, Dincă şi Ţăndărei”.

Alexandru Cumpănaşu a fost înştiinţat de Parchet şi IGPR că s-a dispus începerea urmăririi penale şi constituirea dosarului penal, în urma unei plângeri depuse de el.
Vorbim despre nişte ameninţări atât la adresa sa, a familie lui, dar şi a altor persoane apropiate: “omor, răpire, viol, şantaj, tortură”, a adăugat Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu speră ca începerea urmării penale să fie urmată de arestarea vinovaţilor.“Probele sunt directe şi zdrobitoare! Clanurile faţă de care am depus plângerea sunt: CLANUL BABOI, CLANUL DINCĂ, CLANUL ŢĂNDĂREI‼ Ameninţările sunt imposibil de scris aici❗❗❗”, a clarificat Alexandru Cumpănaşu.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *