Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

EXCLUSIV. Averea “monstrului”. Câţi bani au fost găsiţi de anchetatori în casa lui Dincă şi ce valoare au bunurile saleSpynews.ro vă prezintă detalii neştiute până acum publicului, din dosarul Caracal! Rechizitoriul în baza căruia Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracţiuni, format din sute de pagini, aduce informaţii importante opiniei publice.
În proprietatea inculpatului Gheorghe Dincă figurează mai multe bunuri mobile şi imobile. Vorbim despre patru autoturisme care au fost indisponibilizate în baza ordonanţei de la data 29.08.2019. Trei dintre acestea sunt înmatriculate pe Olt şi aparţin inculpatului, iar unul este înmatriculat pe Bihor şi îi aparţine lui Trifor Andrei, dar a fost, de asemenea, utilizat de Gheorghe Dincă.Aceste autoturisme valorează 2300 de euro, 1500 de euro, 1000 de euro şi 209 euro. În total, circa 5.000 de euro. Pe lângă aceste autoturisme, a mai fost trecută în rechizitoriu o cantitate de material feros, de aproximativ 40 de tone, evaluată la preţul de 25.000 de lei, echivalentul a circa 5.230 euro.
loading…
loading…
De asemenea, au mai fost identificate şi declarate ca sechestrate mai multe bunuri imobile din localitatea Caracal, ce aparţin “monstrului”.

– Un teren arabil intraviral cu o suprafaţă de 1.184 metri pătraţi, pe care Gheorghe Dincă l-a dobândit împreună cu Elena Dincă. Acesta are valoarea estimată la 17.760 de euro.
– Un teren intravilan – categoria de folosinţă “curţi şi construcţii”, compus din 3.076 metri pătraţi, dobândit de Dincă împreună cu soţia sa, Elena. Valoarea terenului este de 53.800 de euro.
– Un teren arabil intravilan, de 1.856 metri pătraţi, evaluat la preţul de 27.840 de euro.
– Un teren de 463 metri pătraţi, dobândit cu Elena Dincă, ce are o valoare aproximativă de 6.945 euro.În total, peste 100.000 de euro.

În urma percheziţiei domiciliare la locuinţa lui Gheorghe Dincă, DIICOT a mai dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra sumei de 1775 lei, identificată la casa groazei.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *