Cine este și cum arată femeia pe care Elena Ceaușescu o ura de moarte. Motivul nebănuit pentru care i-a făcut viața greaSe pare că actrița Violeta Andrei ar fi reușit să atragă antipatia Elenei Ceaușescu, ceea ce a costat-o extrem de scump cariera. Soția lui Nicolae Ceaușescu a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru ca actrița să nu mai primească niciun rol. Mai mult i-a interzis și accesul în televiziune.
Care este motivul pentru care Elena Ceaușescu o ura pe actrița Violeta Andrei
Actrița Violeta Andrei, cunoscută pentru rolurile interpretate în filme precum: ”Saltinbancii”, ”Un august în flăcări” sau ”Lumini și umbre”, spune că nu înțelege cum a reușit să atragă antipatia tovarășei Elena. ”Pe Elena Ceauşescu n-am cunoscut-o, n-am vorbit niciodată cu ea, am dat mâna, atâta tot. Ea mă ura, pur şi simplu, eram persona non grata”, a declarat recent Violeta Andrei.Motivul pentru care Elena Ceaușescu nu ar fi suportat-o sub nicio formă pe frumoasa actriță Violeta Andrei, ar fi fost pentru că s-a căsătorit cu Ştefan Andrei, ministrul de externe al regimului Ceaușescu, socotit omul-cheie al promovării politicii externe româneşti. Asta pentru că soții Ceaușescu și-ar fi dorit ca acesta să devină ginerele lor. În acest sens, l-au sfătuit chiar să divorțeze.
loading…
loading…
Însă, Ștefan nu a divorțat de soția sa, Violeta Andrei și au continuat să se iubească în continuare. Însă, Elena Ceaușescu, a continuat și ea să le pună bețe-n roate. De exemplu, toate pozele de la nunta celor doi au fost furate de Călin, fiul cuplului Ceaușescu.
Într-un interviu recent, Violeta Andrei, în vârstă de 74 de ani, a declarat că cel mai probabil Elena Ceuașescu a fost geloasă pe înfățișarea și frumusețea sa. ”Eu nu fac nimic ca să-mi păstrez frumuseţea. Am avut norocul să mă nasc aşa. Să am părul bogat, un fund bombat, pulpiţe, braţe subţiri şi sâni frumoşi.Nu ţin regim alimentar, mănânc şi acum cartofi prăjiţi în untură cu cârnaţi şi am de când mă ştiu aceeaşi greutate, 50 de kilograme”, a recunoscut, plină de farmec, femeia care a reușit s-o înnebunească de gelozie pe Elena Ceaușescu.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *